OUR WORK

 
 
 
Multi-Generational  |  Crush Collective
Multi-Generational  |  Crush Collective
 

 

What's old is made new again

When a young family of five moved into this historical gem, they knew they were going to need a little help. This 1959 beauty, was once home to a former Northrop Auditorium director. It came complete with a live indoor open-air atrium, a stage for performances, and a hidden bar! Our challenge was to respect the integrity of the architecture and it's time period, integrate the homeowners love of Scandinavian design and most importantly make the space function for a busy family of five, with three young girls. 

 

SEE THE BEFORE SHOTS

>> CLICK HERE <<

Midcentury Revitalization | Crush Collective
Midcentury Revitalization | Crush Collective
Midcentury Revitalization | Crush Collective
Midcentury Revitalization | Crush Collective
Midcentury Revitalization | Crush Collective
Midcentury Revitalization | Crush Collective
Midcentury Revitalization | Crush Collective
Midcentury Revitalization | Crush Collective
Midcentury Revitalization | Crush Collective
Midcentury Revitalization | Crush Collective
Midcentury Revitalization | Crush Collective

Photo Credit: www.spacecrafting.com

Midcentury Revitalization | Crush Collective
 

A 1970's era home gets a spacious new look

Given a request to update and open up the kitchen & living room spaces of a contemporary style home in Bloomington, Minnesota, we reworked the configuration of the main level while infusing the owners personal style into the design.  Contrasting materials and clean lines make a striking impact.

 

SEE THE BEFORE SHOTS AND READ WHAT THE CLIENT had to say

>> CLICK HERE <<

Modern Front Entry  |  Crush Collective Interior Design
Modern Faucet  |  Crush Collective Interior Design
Window Backsplash  |  Crush Collective Interior Design
Bertoia Chairs  |  Crush Collective Interior Design
Tom Dixon Pendant Lights  |  Crush Collective Interior Design
Floating Staircase  |  Crush Collective Interior Design
White Washed Maple Flooring  |  Crush Collective Interior Design
 
 

A small space packs a punch

1950's St. Louis Park homes are not exactly known for their open layouts. When we were met with the design challenge of a 10' by 14' kitchen space, (bound by a stairwell) we had to get creative. Our solution: make it clean, make it simple, make it a tiny jewel box filled with style. Most importantly everything had to have a purpose and a place, secondly each one of those pieces had to reflect the artful nature of the client.

 

SEE THE BEFORE SHOTS AND READ WHAT THE CLIENT HAD TO SAY

>> CLICK HERE <<

Teal Entry Door  |  Crush Collective Interior Design
Gold Kitchen Faucet  |  Crush Collective Interior Design
Quartzite Kitchen Island  |  Crush Collective Interior Design
Small Kitchen Design  |  Crush Collective Interior Design
Moroccan Tile Backsplash  |  Crush Collective Interior Design
Graphic Wallpaper  |  Crush Collective Interior Design
Cement Tile Backsplash  |  Crush Collective Interior Design
Chalkboard Wall  |  Crush Collective Interior Design

Photo credit: www.spacecrafting.com

 

Industrial glamour meets 1940's charm

 

Artful, glamorous, graphic, charming and effortless resonate through this previously run-of-the-mill condo. Our design challenge here was to keep the industrial elements of this Minneapolis Warehouse District space while creating personality through unique furnishings and custom millwork. Combining just the right mix of 40's charm, modern pieces and graphic, bold colors and forms, the space now reflects it's owner.

 
 

 A 1970's home continued

When we were asked to continue working on this beautiful 70's era home in Bloomington we were overjoyed! There's nothing we love more than continuing a design throughout a home. Our challenge here was to take the design style completed in the kitchen and living room and make it flow seamlessly into the new master suite.  The design needed to evoke the same emotion and functionality of the previously completed spaces, but in a more intimate and never-kitschy way. We chose new materials that maintained a contemporary design aesthetic and complimented the architecture of the home.